diumenge, 9 de novembre del 2008

Jordi Seriola

Aquest cap de setmana hem rebut una noticia tràgica i colpidora, en Jordi Seriola, una molt bona persona i ciclista empedernit ens ha deixat.


Tots sabem que si bebem no hem de conduir però desgraciadament n'hi ha que no ho tenen en compte i llavors succeeix el què no ha de passar mai, que paguen justos per pecadors i el dissabte al matí un cotxe es va endur el Jordi per davant.


Tothom qui el coneixia podia saber ràpidament que era una persona enèrgica i sobre tot entusiasta, anés més o menys atrafegat sempre amb un somriure per tothom i col.laborador al màxim.


Jordi et trobarem a faltar i sempre et durem en el record, especialment quan rodem per aquests boscos que tan estimaves.


Santi i Ada



9 comentaris:

Noe SLopes ha dit...

Es terrible, saber que alguien que hemos visto con tanta vida, disfrutando tanto con la bici, de repente ya no esta aqui, con nosotros. Esto nos hace pensar lo enfimera que es la vida, y el tan poco conocimiento que tenemos del futuro.
Mis pesames a la familia.

Annabel ha dit...

el meu sincer pesam a tots......
Una abraçada

XAVI NOVELL ha dit...

molta força a tots , familiars i amics , el meu pesam a tots vosaltres.
sempre que passa quelcom amb algun company ciclista ès com si també ens toqués aprop a tots ... endavant i segur que mai pedelareu sols ...

records

Oliver ha dit...

Hola Nois... vaig sortir amb la bici ahir, i fent una parada per ezmorzar, 2 nois de Sabadell em varen donar la noticia. Encara no m'ho crec. Feia poc que coneixia a en Jordi, però el passava a veure cada setmana per la botiga, per coses de la bici o per xerrar, estic realment trist.
Molts ànims i molta força per tota la familia !! Sempre endavant !!. Ningé se'n oblidarà d'en Jordi, segur, magnifica persona i ciclista.

Oliver

PD: Ada i Santi, sabieu que la Belen està "prenyis"

Oliver ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
Ada Xinxó ha dit...

Gràcies a tots pels ànims.

Ostres Oliver quina sorpresa llegir-te per aquí, al menys una noticia bona, moltes felicitats a la Belen i a tu!!

Clara ha dit...

Sin palabras…mi pésame a la familia y sus seres queridos

Unknown ha dit...

no lo conociamos pero estamos trites por la perdida de un compañero de btt nuestro mas cincero pesamme a la familia i amigos.. juan e isa.

Naturadventur ha dit...

Tampoco lo conocía, pero mi más sentido pésame a la familia y amigos.
Siempre es triste enterarse de una noticia así...

Animo!
Silvia.