divendres, 17 d’abril del 2009

Setmana Santa – Dilluns de Mona!!!


Sembla que avui el temps ens donarà una treva així que toca tornar a sortir per rematar aquesta setmana santa tant penitent.... Però sense presses que ja vem córrer prou el diumenge! D’aquesta manera i amb aquesta idea ens llevàvem dilluns, tranquil·lament i amb l’idea d’anar cap a Collserola xino-xano. I així ho fèiem, primer bosc de St.Quirze cap amunt amb l’esperança de que ja no ens trobaríem arbres caiguts de l’últim temporal... il·lusos!!!!


Un cop a dalt agafem un corriol que ens duu fins a Bellaterra, prou espatllat el camí per cert, St.Cugat i per fí entrem a Collserola per el Pi d’en Xandri.

Aquesta zona normalment son les rambles però avui sembla que els padrins estan prou distrets ja que està prou tranquil. D’aquí cap a St.Medir on passem de llarg amb el cap ja pensant en fer un Tibidabo. Trenquem la pista a l’esquerra i agafem una pujada llarga amb alguns trams corrioleros que sempre l’havíem fet de baixada, avui del revés, si es que ens enredem sols!! A la pujada en un trencall que em despisto ens passa un home amb un ritme alegre i no se com ni perquè acabem empaitant-lo!!

El pobre segur que es va notar pressionat jejee!! El camí ens deixa a la Font Groga on ja agafem els últims camins fins dalt del Tibidabo on com és tradició fem la foto de rigor.

Aquí comencem a divagar per on tornar i finalment decidim no liarnos molt i provar d’anar cap a Can Catà i d’allà a St.Cugat per donar una miqueta més de volta. Total que comencem a baixar i en un trencall on toca agafar un camí veig un parell palplantats quasi al mig, si és que la gent i l’Ada que va directe a ells i els saluda?? Caram si son el Dani i el Ferran!!!! I jo sense enterar-me...

Ens expliquen que ara van cap a no se quina trialera per no sé quin corriol amb direcció a no sé on, que si ens apuntem? Nosaltres encantats!!

Si la primera part de la ruta va ser tranquil·la i xiulant Verano azul, ara amb aquest parell ens fan suar la cansalada per seguir-los, quines presses!! Això sí ens porten per uns camins espectaculars, trialera del aqüeducte i altres amb noms mes estranys ah i tornem a fer la pujada a la Font Groga ara per un altre banda amb un Ferran pujant esperitat i l’Ada perseguint-lo, jo asfixiat intentant seguir-los!!

Quin parell que hem trobat, el Dani no hi ha manera de veure’l a les baixades i el Ferran lo mateix però a les pujades sort que són bona gent i ens esperen!! Després de la pujada agafem direcció Can Catà però res de pistes per uns corriols amagadíssims que fan les nostres delicies!

En un trencall que parem per rejuntar-nos veiem un AlpCross que ve en la nostra direcció, qui serà??? Doncs l’Epic que motivat per el sol també estava recorrent aquets corriols tant amagats!


D’aquí l’última sèrie de corriols i ens separem que ells tenen compromisos familiars que atendre !! Moltes Gràcies per la ronda de corriols que ens heu ofert!!!
Continuem la ruta cap a Can Coll, això si un altre vegada xiulant Verano azul que per ser una sortida tranquil·la ja hem corregut prou!! D’allà a Can Borrell,Pi d’en Xandri, St.Cugat i anar fent cap a casona.

Però ja baixant cap a St.Quirze tots dos estàvem pensant en lo mateix:
- I si comprem una mona???

Dit i fet, cap a la pastisseria a comprar la Mona i amb tota la il·lusió d’un nen se’m presenta el dilema de triar entre una amb dos ous i un altre amb una caseta! Jejee si es que s’ha de fer feliç al nen de la casa, aquí a la foto el veureu com un nen amb sabates noves amb la seva bici i la mona


La ruta finalment:

56 km
1260 mt da+
I una mona amb una caseta de xocolata!!!!

3 comentaris:

Clara ha dit...

A quina hora estàveu per Collserola?? Jo el dilluns tambe vaig estar rodant per Collserola..Una llastima no haver-nos creuat.
Però bueno ja veig que vosaltres el final de la ruta previst eh, en a Mona ja ja

Aleix ha dit...

Ei parelleta k no us en perdeu ni una!A seguir maxacant-vos!
Per cert,us poso un link al meu blog!
Salut i molts,molts,moltissims kms!

Ada Xinxó ha dit...

Clara, és que estàvem amagats pels corriols, jejeje!
Ei Aleix! Precisament la setmana passada el Santi va descobrir el teu blog, ja et tenim fixat!